Frekvensanalys och behandling

Oberon Bioresonans
Frekvensanalys och behandling


Med Oberon ser vi in i kroppens alla system. Vi finner belastningar / blockeringar och vi kan behandla så vi hjälper kroppen i sin naturliga läkning. Det finns fler än femhundra analysobjekt och ett stort antal analysperspektiv. Mätning sker medan kunden är kvar och allt är fritt från obehagliga ingrepp eller biverkningar.
                                                              Läs mer om Oberon bioresonans

Online frekvensbehandling

Spooky är ett instrument för frekvensbehandling enligt färdiga recept. Med över 5000 recept finns alla möjligheter att finna det som önskas. Behandlas med för att stärka en funktion eller försvaga mikroorganismer. Kontaktbehandling med metallrör eller distansbehandling med DNA.  
                                Läs mer om Spooky

(Hälsostatusanalys) - Frekvensanalys,
Quantum Resonance Magnetic Analyzer, QRMA

Frekvensanalys ger dig en analys av tvåhundra mätvärden på några minuter. Vi ser status på vitaminer, mineraler och flertalet organ och system. Inga ingrepp som kan störa personen som analyseras. Ett stort antal rapporter kan läsas direkt på skärmen och skrivas ut. Tex vitaminer och mineraler.
                                                Läs mer om Frekvensanalys

Pris:

  • 55 min, scanning + behandling på plats med Oberon 750:-.
  • 1 online-behandling via DNA med Spooky 750:-.
  • QRMA ingår i hälsorådgivning.

När frekvensscanningen med Oberon är klar och man startar frekvensbehandlingen så ingår även 20 min program i massagestol (under behandlingen), om så önskas.