Triggerpunktsmassage

Många lider av smärta som är svårdiagnostiserad och som inte har blivit bättre av t.ex. behandling med antiinflammatoriska preparat. I många fall beror sådan smärta på triggerpunkter i muskulaturen. Triggerpunkter kan orsaka både akuta och kroniska problem i vår kropp men kan behandlas effektivt med en viss form av massageteknik (olika former av pressur) som syftar till att återställa syresättningen till det skadade området i muskeln.

Pris: 25 min 450:-

Massage

Klassisk massage är den traditionella massagen som är en avslappnande behandling. Passar perfekt för den som är stressad och vill få slappna av en stund.

Inre stress visar sig hos många som muskelspänning. Att på ett tidigt stadium ta hand om och förebygga är viktigt, då det annars lätt kan bli ett permanent spänningstillstånd, med smärta och hög konsumtion av smärtstillande medel.

Massagegreppen är långa och mjuka och förbättrar musklernas elasticitet. Massage har bevisad effekt på det allmänna välbefinnandet vilket ökar förmågan att hantera en krävande vardag.

Du som kund kan själv välja hur mjuk eller hård behandlingen skall vara.

Pris:
25 min nacke/rygg 450:-
40 min nacke/rygg 625:-
50 min helkropp (utan händer/fötter) 750:-


Idrottsmassage är en tuffare behandling med inriktning på trötta och ömmande muskler.
Massagegreppen är djupare och mera riktade mot problem-området.

Triggerpunktsbehandling är också ett viktigt hjälpmedel. Behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare så att träningseffekt och prestation ökas.

Pris: 25 min 450:-

Massagefåtölj
Massagefåtölj är för dig som inte vill bli rörd men ändå vill ha massage. Masserar fötter, smalben, händer, armar samt hela vägen från sätet till skuldrorna.
Passar även om man har problem med lymfan, tex svullna vader, då trycket ökar cirkulationen.

Pris:
20 min 275:-
2 x 20 min 500:-
3 x 20 min 600:-